Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

28.4.2021

Liikunta- ja virkistystilojen sulku on päättymässä! 

Lohjan Bodaus ry kuntosali aukeaa jäsenille to29.4 klo 05.00. Palaamme vanhaan entiseen, eli olemme auki ilman ajanvarausjärjestelmää! Huomioidaan kuitenkin, että yritetään välttää mahdollisuuksien mukaan ruuhkaisimpia aikoja, jotta pystytään huolehtimaan riittävät turvaetäisyydet harjoitellessa. Muistetaan myös käsidesin käyttö ja puhdistetaan laitteet käytön jälkeen!

 

12.4.2021

Aluehallintaviraston päätös jatkaa kuntosalien sulkua 28.4.2021 asti

Päätös koskee myös Lohjan Bodaus ry:n tiloja. Tilat pysyvät suljettuna ainakin 28.4.2021 saakka. Kuntosalilla tehdään laitteiden huoltoja sekä yleistä siistimistä. 

 

3.4.2021

Lohjan Bodaus ry:n tilat pysyvät suljettuna jo aiemmin mainitun aikavälin 1.-14.4.2021

Emme ryhdy joidenkin toimijoiden mukaiseen kikkailuun ja erinäisiin (yksityisiin) aikavarauksiin! Kuntosalilla tehdään laitteiden huoltoja sekä yleistä siistimistä. Toivomme toki, että meneillään oleva sulkuaika pysyy vain kahden viikon mittaisena. 

 

1.4.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt myös alle 10 hengen liikuntatilat kokonaan suljettavaksi 

Rajoitus kestää nyt ainakin kaksi viikkoa (1.-14.4.2021) ja kuntosali on siis toistaiseksi suljettu. Jäsenyysaikoja jatketaan automaattisesti kyseisen sulkuajan verran. Terveyttä ja jaksamista kaikille, vallitsevasta tilanteesta huolimatta!

 

21.3.2021

Rajoituskäytännöt liikuntatilojen käytön suhteen jatkuvat Lohjalla myös viikolla 12:

Kuntosali on käytössä ainoastaan ajanvarausjärjestelmän kautta! https://www.varaaheti.fi/lohjanbodausry

 

12.3.2021

Rajoituskäytännöt liikuntatilojen käytön suhteen jatkuvat Lohjalla myös viikolla 11:

Kuntosali on käytössä ainoastaan ajanvarausjärjestelmän kautta! https://www.varaaheti.fi/lohjanbodausry

 

8.3.2021

Lohjan Bodaus ry:n tilojen aukipitämisen mahdollistaminen korona-aikana, alkaen 8. maaliskuuta 2021:

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätös julkisten ja yksityisten tilojen sulkemisesta pääkaupunkiseudun lisäksi laajenee myös Lohjalle. Päätös tilojen sulkemisesta ainakin ajalle 8.-14. maaliskuuta. Sisätiloja on kuitenkin mahdollista käyttää, jos niissä on samanaikaisesti enintään 10 asiakasta tai osallistujaa. Jos toimija ei rajaa tilojen käyttöä korkeintaan edellä mainittuihin henkilömääriin, tilat on suljettava. Nyt saliväeltämme vaaditaan kansalaistottelevaisuutta.

Jotta voimme pitää salin auki ja jäsenten on mahdollista päästä harjoittelemaan, olemme avanneet ajanvarauksen uudelle alustalle. 8.3.2021 alkaen käytämme sivustoa

https://www.varaaheti.fi/lohjanbodausry

Ajanvaraukseen liittyen haluamme muistuttaa teitä muutamasta kohdasta:

1) Sinun ei tarvitse kirjautua palveluun varataksesi treeniaikaa! Paina varaa- kohdasta ja täytä varaukseen etunimi sekä sukunimi. Täytä lisäksi sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, niin saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiin.

2) HUOMIOI!!!! Vain 1 treenivaraus (60min.)/päivä ja max neljä treenivarausta/viikko

3) Peruutathan treeniaikasi hyvissä ajoin ennen treeniaikaasi. Täten jonossa olevalla on mahdollisuus päästä treenaamaan.

4) Kaikenlainen väärinkäyttö voi johtaa yhdistyksen jäsenyyden jäädyttämiseen!

PS. Ylimääräisten henkilökohtaamisten välttämiseksi toivomme, että et saavu salille etuajassa etkä myöskään venytä treeniäsi yli varatun ajan! Käytäthän siis vain ja ainoastaan varaamaasi aikaa!

 

24.2.2021

Toimintasuunnitelmamme Koronavirusta vastaan:

Kuntosalimme on toistaiseksi auki normaalisti. Olemme jo aiemmin panostaneet turvallisen ilmanvaihdon takaamiseksi. Pukuhuoneissa on ilmansuodatinlaitteet, jotka kierrättävät ilman sisäänsä ja tappavat UVC-valon avulla virukset ilmasta. WC-tiloissa on UVC-desinfiointivalaisimet, jotka tappavat 99,9% viruksista pinnoilta ja ilmasta. Käsidesilaitteita on useampia jäsenten käytettävissä. Ohjeistuksessa jäseniä ohjeistetaan desinfioimaan käyttämänsä välineet. Suihkepulloja sekä käsipaperia on sijoitettu tasaisesti ympäri salia.  

Uudenmaan alueen huonontuneen koronatilanteen vuoksi on yksittäisiä laitteita poistettu käytöstä, jotta voimme turvata kaikille 2m:n turvavälin kuntosalin tiloissa. Turvavälin noudattaminen on ehdottoman tärkeää ja kuntosalin aukipysymiseen voi jokainen vaikuttaa omalla toiminnallaan, ohjeistuksia aktiivisesti noudattaen.

Ohjeistus salillakävijälle korona-aikana:

  • Vain terveenä salille.

  • Vältä ruuhka-aikoja -> Suosi jos mahdollista aamu- ja keskipäivän ajankohtia.

  • Käsien desinfiointi heti tiloihimme saavuttuasi.

  • Maskinkäyttösuositus mahdollisimman aktiivisesti, myös ohjaajat ja muut yhdistyksen aktiivitoimihenkilöt.

  • Turvaväli (2m).

  • Pintojen puhdistus -> Puhdista aina suihkepullon ja käsipaperin avulla kaikki koskettamasi pinnat.

  • Treenaa, älä vietä ylimääräistä aikaa tiloissamme.

  • Mieti, olisiko korona-aikana mahdollista hieman harventaa salillakäymistä?

  • Käy mieluiten suihkussa vasta kotona.